Nutikas idee: kuidas saada koer ideaalselt selfile

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: /Caters News Agency

Koerale ei paku telefonid mingit huvi ja seega on üsna keeruline teda saada selfile nii, et ta vaataks kaamerasse säravate silmadega. 

Endast ja koerast selfit tehes vaatab koer tavaliselt parimal juhul peremehe poole, hakkab igavusest enda kasukaga tegelema või hoopis keerab mobiili poole selja.

Koera pildi tegemise juures aktiveerides võib aga juhtuda, et ta hakkab suurest rõõmust pildi tegijat lakkuma või siis hüppab kaadrist üldse minema.

Nutikas ja lihtne lahendus selfi tegemiseks on kinnitada mobiili külge mõni ahvatlev mänguasi, mis ei ole liiga suur ega raske. Ideaalselt sobib selleks väike kummist pall või tükike mingit maiust.

Sellisel moel on ülimalt mugav teha perepilte, kus kõige olulisem on väikelapse pilgu tabamine.

Ka lastel on ahvatlusega varustatud mobiili abil võimalik koos endaga koera kenasti pildile saada. Täiskasvanutel tuleks aga seejuures jälgida, et koer ei napsaks lapse käest mänguasja või maiusega varustatud mobiili endale suhu. 

Foto: /Caters News Agency
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles