Laupäeva õhtul avariis üliraskelt viga saanud noor naine suri haiglas

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeva õhtul rängas avariis üliraskelt viga saanud noor naine suri kaks päeva hiljem haiglas.
Laupäeva õhtul rängas avariis üliraskelt viga saanud noor naine suri kaks päeva hiljem haiglas. Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul, 23. jaanuaril Tallinna-Narva maantee 22. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetuses üliraskelt viga saanud noor naine suri esmaspäeva õhtul haiglas.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallase sõnul on juhtunu täpsete asjaolude väljaselgitamiseks alustatud kriminaalmenetlust, et välja selgitada, kus täpselt jalakäijale otsa sõideti ning kas on alust esitada autojuhile kahtlustus liiklusõnnetuse põhjustamises või mitte.

Ränk liiklusõnnetus juhtus Tallinna-Narva maanteel laupäeval kella 19 paiku. Esialgse info kohaselt liikus takso, mida juhtis 53-aastane mees, Tallinna poolt Narva suunas, et suunduda bensiinijaama kütust tankima, kuid vahetult enne sinna jõudmist sai bensiin otsa.

Taksojuht peatas sõiduki ning läks lähedalasuvasse tanklasse kütuse järele. Sel ajal, kui taksojuht bensiinijaamas oli, väljus taksost naine, et juhusliku auto peale hääletada. Paraku sai ta löögi Narva suunas liikunud sõidukilt Peugeot 407, mida juhtis 32-aastane mees.

Üliraskeid vigastusi saanud 24-aastane naine toimetati haiglasse, kus ta kaks päeva hiljem suri.

Esialgsetel andmetel võis naisel puududa helkur. Mõlemate sõidukite juhid olid kained. Takso oli pargitud tee äärde sõidusuunas ja sõidukil olid sisselülitatud ohutuled. Antud teelõik on valgustamata ning teeolud olid sündmuskohal olnud avariipolitseinike sõnul head.

«Sõidetud elus kõvasti, aga sellist asja pole olnud,» ütles taksojuht Allan TV3 «Seitsmestele uudistele». Ta kirjeldas, et kui ta kanistriga tanklast tagasi jõudis, nägi ta takso läheduses võõraid inimesi ja naist, kes oli kannatada saanud. Seejärel tuli kiirabi ja politsei.

Copy
Tagasi üles