2016. kuumimad kodutrendid: vaata, kas mõni neist leidub ka sinu kodus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köök.
Köök. Foto: Vida Press

Moevoolude elukool, mis see muud on - kord on moes valge, siis jälle must. Koduasjadega on samuti: kord peetakse trendikaks heledat, kord tumedat, kord metalli, siis jälle looduslähedust. Elle Decor toob ära alanud aasta tipptrendid kodukujunduses - vaata, kas leiad sealt ka midagi, mida sinu kodus leidub!

1. Tume (must) roostevaba teras köögis

Foto: Youtube

Vahepeal pidid ka kodumasinad näiteks pastelsete kappidega kokku sobima, aga nüüd on see minevik. Moekas köögis on troonib tume, metalse läikega pliit, ja see on kuum!

 

 

 

2. Söögituba

Foto: Elmo Riig

Kööginurgas baaripukile toetudes söömine on minevik. Suur(sugune) söögituba, kus pere ümber toeka laua koguneb, on jälle moes (vanaema naeratab siinkohal õnnelikult.)

3. Erivärvilised köögikapid ja eklektiline köök

Foto: Vida Press

Ei pea need kapid sugugi kõik sarnased olema, trenditeadlikus köögis võib katsetada erinevaid värve või mustreid. Üldse võib trendikas köögis olla nii seda kui toda, ühte ja teist: lubatud on erinevad materjalid, värvid, vormid. Las su köök olla ikka sinu nägu!

4. Küttega esikupõrand

Foto: Kristi Kamenik

Iseäranis üheksa kuu kehva suusailmaga eestlastele on taoline põrand vajalik. Jalanõud ja poriloigud kuivavad kiiremini.

5. Vannitoapeegel kui pilgupüüdja

Foto: Hans Schwarz,

Erikujuline, põneva moega peegel on aastal 2016 vannitoa hitt. Huvitava peegliraami saab nobedamate näppudega koduomanik ise ka meisterdada.

6. Bidee

Foto: SCANPIX

Kel on, ei jõua ära kiita. Hügieen ennekõike!

7. Tehnikavaba elutuba

Foto: SCANPIX

Väidetavalt pagendab üha enam inimesi elutoast tehnikavidinad, et saaks tegelikult ka omavahel suhelda ja aega veeta. Like!

8.  Kamin

Foto: Priit Grepp/Kodukiri

Lumise talveõhtu asendamatu kaaslane,a ga isegi kui ei tööta, pilgupüüdjaks toas ikkagi (ja alati võid seal küünlaid ju põletada).

9. Vannituba kui eluruum

Foto: SCANPIX

Unustage pimedad, kitsad urkad kuhu sisenetakse selg ees ja mis on äärest ääreni majapidamiskraami täis topitud- trendikas vannituba on rahu ja lõdvestumise täiuslik, ruumikas oaas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles