Leedo ja Kilgi firmad konkureerivad ka uuel Vormsi operaatori hankel

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormsi reisiparvlaev Ormsö.
Vormsi reisiparvlaev Ormsö. Foto: Irina Mägi

Vjatšeslav Leedo ettevõte Tuule Laevad OÜ ja Rein Kilgi enamusosalusega aktsiaselts Kihnu Veeteed esitasid pakkumuse Lääne maavalitsuse korraldatud riigihankele Vormsi uuele parvlaevale Ormsö operaatori leidmiseks.

Vastavalt hankedokumentidele ei avalikustata pakkumuste maksumusi varem, kui maavanem on kinnitanud hankekomisjoni otsuse eduka pakkumuse kohta, teatas Lääne maavalitsus. Järgmiseks kontrollib hankekomisjon pakkujate kvalifikatsiooni ja pakkumuste vastavust hanke tingimustele ning selgitab välja eduka pakkumuse. 

Lihtsustatud korras tellitava teenuse hanke eesmärk on maavalitsuse teatel leida viieks aastaks operaator Sviby-Rohuküla-Sviby reisiparvlaevaliinile, et tagada ohutu, järjepidev, kvaliteetne ja majanduslikult efektiivne liinivedu parvlaevaga Ormsö mandri ja Vormsi saare vahel.

Praegu opereerib parvlaevaga Ormsö samuti Leedole kuuluv OÜ Väinamere Liinid ajutise otselepinguga, mille maksimaalne kestus on 31. mai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles