Subway jõuab Mcdonald'sile järele

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subway avab Eestis kümnenda võileivapoe.
Subway avab Eestis kümnenda võileivapoe. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Võileivakett Subway avab veebruari alguses Mustamäel valmivas kaubanduskeskuses Eestis kümnenda võileivapoe, jõudes toidukohtade arvult McDonald'sile järele.

«Ühtlasi oleme jälle sammu võrra eesmärgile lähemal – avada 2020. aasta lõpuks Eestis 20 võileivapoodi,» märkis Subway Eesti arendusjuht Ats Raigla. Ta lisas, et kuigi täpsetest kuupäevadest on veel vara rääkida, võtab Subway sel aastal suuna ka Lõuna-Eesti poole, kus juba järgmine Subway enda uksed tarbijatele avab. 

Veebruaris valmivas Mustamäe kaubanduskeskuses avatakse kümnes Subway kiirtoidukoht ja seega on 2013. aastal turule tulnud võileivapood on lühikese aja jooksul järele jõudnud juhtivale kiirtoiduketile McDonald's.

Vastavatav Subway on viies kaubanduskeskuses tegutsev kiirtoidukoht, lisaks sellele on võilevapoode Tallinnas, Keilas ja Pärnus ning söögikoht ka Tallinna lennujaamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles