Gripikarantiin jätab ka suurtoetaja maskotile haigla uksed suletuks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri tibu maskotti tänasele toetustšeki üleandmisele gripikarantiini tõttu ei lasta.
Selveri tibu maskotti tänasele toetustšeki üleandmisele gripikarantiini tõttu ei lasta. Foto: Liis Treimann

Kuigi täna annab Selver koos kampaaniapartneriga Tallinna lastehaiglale üle ligi 40 000-eurose toetustšeki, sel korral suurtoetaja tibu maskotti gripikarantiini tõttu tseremooniale ei lasta.

Täna annab Selveri keti juht Kristi Lomp koos kampaaniapartnerite Kalevi, Prike, Tere ja Svenskyga Tallinna lastehaiglale ja Tallinna lastehaigla toetusfondile üle 37 951-eurose tšeki. Tegemist on kampaania «Koos on kergem» käigus kogutud annetusega, mis kulub püsiva positiivrõhu seadme (CPAP) ostuks Tallinna Lastehaigla vastsündinute ja imikute osakonnale.

«Tavaliselt käib samal ajal haigla patsientidele õhupalle ja maiustusi pakkumas suur kollane rõõmus Selveri Tibu, sellel aastal ta kahjuks haiglasse ei tule, aga annetuse saadab küll,» ütleb Tallinna lastehaigla toetusfondi juhataja Inna Kramer, kuid lisab, et sel korral jääb tibu maskott gripi- ja viirushooaja tõttu kehtestatud patsientide külastuspiirangu pärast ukse taha.

Traditsiooniliselt arutatakse kokkusaamisel poeketi ja lastehaigla järgmise aasta võimalusi ning vaadatakse, mis on saanud eelmisest ehk läinud aasta annetusest – videobronhoskoobist, mis on aktiivses kasutuses anestesioloogia-intensiivraviosakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles