EMT laseb homme tasuta helistada

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Kalm.
Valdo Kalm. Foto: Ergo Kuld.

Eile ulatusliku võrgurikkega kokku puutunud EMT võimaldab homme oma võrgus tasuta rääkida.


Ettevõtte avalike suhete juht Kaja Sepp selgitas, et tasuta on need kõned, mis on tehtud EMT võrgus, ehk kui nii kõne valija kui ka vastuvõtja on EMT kliendid.

«EMT vabandab siiralt eile toimunud võrgurikke pärast. Tundes vastutust klientidele põhjustatud pahameele ja närvikulu eest, soovime lõpetada töönädala positiivsete emotsioonidega, pakkudes kõikidele EMT klientidele reedel, 3. detsembril, võimalust rääkida EMT võrgus tasuta,» teatas ettevõte.

Tasuta kõned EMT võrgus kehtivad kogu 3. detsembri jooksul kõikidele EMT lepingulistele, kõnekaartide ja Diili klientidele.

EMT juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul teeb EMT kõik endast oleneva, et vältida analoogsete probleemide kordumist.

«Läbi kahekümne aasta on EMT alati seisnud parima levikvaliteedi eest ning investeerinud kaks korda enam kui konkurendid just nimelt meie parima levikvaliteedi tagamisse.

Ent vaatamata sellele, et EMT on dubleerinud kõik võrgusõlmed, ei saa tehnoloogia puhul mitte kunagi garanteerida sajaprotsendilist töökindlust.

Eilse juhtumi valguses vaatab EMT veelkord üle kogu võrguarhitektuuri ning süsteemide täiendava dubleerimise võimalused. Jätkuvalt on, oli ja jääb parima kvaliteedi tagamine EMT südameasjaks,» märkis Kalm.

Rikke põhjuste analüüsi tulemused selguvad lõplikult veel käesoleva nädala jooksul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles