Elu Venemaal on Virzinja Kotkast õpetanud olema rohkem naine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Babulja 4. sünnipäev Lounge Deja Vu`s - Virzinja Kotkas
Babulja 4. sünnipäev Lounge Deja Vu`s - Virzinja Kotkas Foto: Maksim Toome

Buduaari talvise ajakirja kaanestaar, kelleks on uue venekeelse meelelahutuslehel Buduaar.ru peatoimetaja Virzinja Kotkas, ütleb pärast viit Moskvas veedetud aastat Eestis tagasi olles, et õppis Venemaal mõndagi uut ja muutus ka ise inimesena. Muuhulgas avaldab kaunitar intervjuus, mida ta meeste juures enim hindab.

Elu Venemaal on Virzinjat õpetanud olema rohkem naine. «Ma ei pea end nõrgaks inimeseks ja olen elus ületanud mitmeid valusaid hetki ja võib-olla mitte nii suure väärikusega, kui oleksin seda tahtnud, aga ma olen seda teinud.»

«Ma tean, et olen tugev ja saan hakkama. Venemaal õppisin, et naine küll võib hakkama saada, aga ta ei pea seda tegema – ma saan ise autost ja uksest välja, kuid miks pean enda kaaslasel keelama mees olla?» küsib ta.

«See on väike lihtne liigutus, juba žestina ilus vaadata – mees ulatab galantselt naisele käe ja naine astub autost välja. Kõrvaltvaatajana märkab naine kohe, et see mees on hooliv, viisakas, heade kommetega ja see on armas.»
 

Virzinja on kindel, et iga naine soovib olla naiselik ja Eesti ühiskond on sugudevahelise võrdsuse liialt esile toonud, mida mehed omakorda on valesti tõlgendanud. «See ei tähenda, et me ei soovi olla naised. Vastupidi, me oleme küljeluu ja eraldi isiksuseks, kes soovib midagi elus saavutada, kuid see ei tähenda tööhobuseks olemist.»

«Panen eesti meestele pahaks, et nad ei kingi naistele lilli. Ma ei räägi isegi kolmekümnest ja rohkemast roosist, mis on Venemaal tavaline… Asi ei ole koguses, asi on selles, et keegi üritab sind hetkeks jalust rabada.»

«Lilli ei pea kinkima vaid sõbrapäevaks, sünnipäevaks või naistepäevaks, lille võib panna ka pühapäeva hommikul padjale või mida iganes. Ma isiklikult väga loodan, et eesti mehed hakkavad seda tegema!»

«Kuigi naised peavad olema mõistusega ja omama arvamust, arvan, et osa naiseks olemisest on oskus alluda mehele. Mitte halvas, vaid heas, veidi kavalas mõttes. Ma olen võimeline küll ise toidukotte kandma, kuid kas ma peaks seda tegema,» arutleb ta.

Meeste puhul hindab ta enim väärikust. «Mehe sõna peab maksma, aga mees peab olema ka oma sõna vääriline. Arvan, et iga naise kõrval peab olema tema vääriline mees. Pahatihti on nii, et hindame meest saavutuste kaudu ja seda pannakse pahaks... Kuid nii ju ongi!»

«Kui mees on midagi saavutanud, järelikult on tal selgroog. See, kui inimene tahab elus edu saavutada ja selekteerib selleks ka enda ümbruskonda, ei tee inimest primitiivseks. Pigem on see kitsarinnaliste arvamus.»


 
Loe täispikka artiklit ja vaata glamuurset pildigaleriid värskest Buduaari ajakirjast.



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles