Alkoholilt enam ostuboonust ei saa

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valik kliendikaarte.
Valik kliendikaarte. Foto: Margus Ansu

Tähtsustades vastutustundlikku alkoholi müüki ning tarbimist, andis kaupmeeste liit liikmetele, kes kauplevad alkoholiga, soovituse lõpetada alkohoolsete jookide ostudelt boonuspunktide andmine.

«Boonuspunktide kaotamine alkoholi müügiprotsessis on üks tegevus, mida oleme arutanud soovides kaasa aidata vastutustundliku alkoholitarbimise edendamisele kaupmeeste poolt,» selgitas kaupmeeste liidu tegevjuht Riin Savi. 

Boonuspunktide kaotamine alkoholi müügilt tähendab seda, et alkoholi ostul ei laeku enam poodide kliendikaartidele boonuspunkte, mida paljudes jaekettides on võimalik kasutada soodustusena ostude eest tasumisel. «Soovitust järgivate kaupmeeste juures alkoholi müügi arvel edaspidi kliendi ostuboonus ei suurene,» selgitas Savi.

Savi sõnul tegeleb liit alkoholimüügiga seonduvate küsimustega edasi. «Toetame riikliku alkoholipoliitika eesmärke ning panustame selle väljatöötamisse, et tagada alkoholipoliitika kujundamisel läbipaistvus, selgus ning proportsionaalsete meetmete rakendamine, mis omaksid reaalset mõju alkoholi liigtarbimise ohjeldamisel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles