Uued tooted: mahe mehu ja ohtralt maiustusi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi sõbrapäevamaiused.
Kalevi sõbrapäevamaiused. Foto: Tootja foto

Veebruaris lisandus magusatootjalt Kalev poelettidele mitu uust maiustust ning Aura mehuperekonda tuli juurde õuna-astelpaju maitse.

Mullu pälvis Aura õuna-virsiku-porgandimehu Eesti parima mittealkohoolse joogi tiitli. Mehu tooteperekonna uusima liikme põhiosaks on õuna-astelpajupüree.

Aura mehud.
Aura mehud. Foto: Tootja foto

A. Le Coqi uus õuna-astelpajumehu sisaldab 50 protsenti püreed ning on säilitusaineteta. Tavapärasest mahlast eristab mehu tummine koostis.

Mehu on poodides saadaval üheliitrises kartongpakendis ja toote orienteeriv hind on 1,15 eurot.

Magusatootja Kalev toodab saabuvaks sõbrapäevaks ligi 34 000 kilogrammi temaatilisi maiustusi, mis on samas suurusjärgus möödunud aastaga. Seekordne erikollektsioon sisaldab 13 šokolaadi ja kommikarpi, millest viis on sõbrapäeva sortimendis täiesti uued maitsed.

Kalevi sõbrapäevatoodete hulka kuuluvad kinkekarbis kohvitrühvlid, väiksemas karbis jäätisemaitselise koorelikööritäidisega šokolaadikompvekid, tume šokolaad vaarikamarmelaaditäidisega, piimašokolaad karamellitükkide ja soolase mandliga ning tume šokolaad Musi, millele on lisatud maasikat ja tšillit.

Lisaks leiab Kalevi sõbrapäevasarjast südamekujulise kinkekarbi käsitöökompvekkidega. Samuti on esindatud õhuke šokolaaditahvel – amarettomaitseline piimašokolaad kirsiga. Sõbrapäeva tootevalikust leiab lisaks romantilistele kinkidele maiustusi ka sõprade ja pereliikmete meelespidamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles