Kes on Itaalia liiga halvim mängija? Loomulikult Adriano

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adriano.
Adriano. Foto: SCANPIX

AS Roma ründaja Adriano hääletati selle aasta Itaalia jalgpalli Serie A kõige kehvemaks mängijaks kolmandat korda karjääri jooksul.

Maailma parimale vutimehele antava Kuldse palli auhinna (Golden Ball) järgi tabavalt Kuldseks kastiks (Golden Bin) nimetatud trofee saab fännide hääletusel kõige enam vastuhääli koguv Serie A pallur, kirjutab ERR Sport.

Milano Interis mängides sama «auhinna» ka 2006. ja 2007. saanud Adriano naasis Brasiilia liigast Itaaliasse selle hooaja algul, kuid on Roma eest väljakul käinud vaid kolmes mängus.

28-aastane Adriano peaks olema vanuse järgi oma karjääri tipul, kuid probleemid alkoholismi ning motivatsioonipuudusega on saanud brasiillase karjääri märksõnadeks.

Hääletuse korraldanud Rai raadio teatas, et Adriano sai peaaegu kaks korda rohkem hääli, kui teiseks valitud Juventuse ründaja Amauri ning kolmandaks jäänud Ronaldinho.

Eelmisel hooajal pälvis Golden Bini auhinna Juventuse brasiillasest poolkaitsja Felipe Melo, seega tundub, et brasiillased Serie A fännide seas väga populaarsed just ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles