Uus kuritegu Kölni tänaval: 17-aastane põgenik vägistas 22-aastase kohaliku naise (17)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsi kunstniku Milo Moiré protest Kölnis
Šveitsi kunstniku Milo Moiré protest Kölnis Foto: SCANPIX

Kölni kuulsa tänavakarnevali osa Weiberfastnacht lõppes 22-aastasele Kölni naisele kohutavalt: väidetavalt läks 17-aastane Afganistanist pärit põgenik naisele tänaval kallale ja vägistas ta, kirjutab Bild.

Kohaliku politsei pressiesindaja Ralf Remmerti sõnul juhtus see kell kolm öösel. «Kahtlusalune astus naisele juurde, näitas talle esmalt oma nutitelefonist pornovideot, andes nii oma plaanidest teada ning lõi teda seejärel nii kõvasti näkku, et naine kaotas teadvuse,» selgitas ta juhtunut väljaandele. Pärast teadvusele tulekut märkas noor naine, et teda on vägistatud ning kutsus kohe politsei. Koheselt alustatud juurdlus viis põgenikelaagrisse, kus 17- aastane kahtlustatav ka kinni peeti. Politseile on tänaseks teada antud veel 22 juhtumist, kus on põhjust kahtlustada seksuaalset ahistamist, enamus küll nilbed solvangud.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles