Galerii: üks veok sõitis libeduse tõttu teisele küljelt sisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaal Roosna-Alliku lähedal sõitis üks veok libeduse tõttu teisele küljelt sisse.

Täna kella 15 ajal juhtus liiklusõnnetus Järvamaal Pärnu- Rakvere maanteel Roosna-Alliku lähedal. Järva-Jaani poolt tulnud DAF veok ei saanud libeduse tõttu pidama ja sõitis küljelt sisse mööda peateed sõitnud MANile. 

Keegi raskelt viga ei saanud, kuid õnnetuse tõttu on liiklus sündmuskohas häiritud. 

Maanteeameti teeinfo kohaselt on pärastlõunal sõidetavus riigiteedel peamiselt hea, kuid talviste teeoludega tuleb arvestada kõikjal.  

Teeilmaprognoosi andmetel liiguvad üle Eesti loodest kagusse lume-ja lörtsisajud. Nähtavus teedel võib olla sajust piiratud. Teedel suureneb libeduseoht.

Neljarealisel maanteel pärast lumesadu, tuisku või libeduse tekkimist ole ettevaatlik teisel sõidurajal sõites, soovitab maanteeamet. Kui esimene sõidurada tundub hästi sõidetav, siis teine sõidurada ei pruugi seda olla, sest väiksema liiklussageduse tõttu toimivad libedustõrje materjalid seal aeglasemalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles