Piltuudis: Eesti tennisenaiskonna siiras rõõm tähtsa võidu üle

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tennisenaiskond Fed Cupil koos kapteni Märten Tamlaga. Paremalt Valeria Gorlats, Maileen Nuudi ja Anett Kontaveit.
Eesti tennisenaiskond Fed Cupil koos kapteni Märten Tamlaga. Paremalt Valeria Gorlats, Maileen Nuudi ja Anett Kontaveit. Foto: Eesti Tennise Liit / Facebook

Eesti tennisenaiskond alistas eile Eilatis peetud Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni esiliiga turniiril Türgi 2:1 ning tagas ka järgmiseks aastaks samale tasemele püsima jäämise.

Seejuures tuli Iisraelis hakkama saada kolmekesi, sest naiskonna teine number Kaia Kanepi haigestus enne ärasõitu. Anett Kontaveit, Valeria Gorlats ja Maileen Nuudi suutsid aga Eesti au edukalt kaitsta. Otsustavas paarismängus Türgiga olid Kontaveit ja vaid 15-aastane Nuudi vastastest üle ning Eesti õnneks suutis ka Iisrael alistada samal ajal 2:1 Horvaatia, mis tähendas eestlannadele alagrupi viimasest kohast pääsemist.

Tenniseliidu Facebooki kontole lisatud fotol rõõmustavadki püsimajäämise üle Kontaveit, Gorlats ja Nuudi ning koondise kapten Märten Tamla.

Eesti võitis Fed Cupil alagrupis 3nda koha ja kindlustas 2017. aastaks püsimajäämise Euroopa-Aafrika tsooni I gruppi.Loe lisa siit: http://www.tennis.ee/2016/02/06/eesti-voitis-fed-cupil-alagrupis-3-koha/

Posted by Eesti Tennise Liit on Friday, February 5, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles