Politsei uurib bussijuhi ohtlikku käitumist pealinna liikluses (5)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussijuht tekitas mitu liiklusohtlikku olukorda.
Bussijuht tekitas mitu liiklusohtlikku olukorda. Foto: Kuvatõmmis videost

Politsei on asunud uurima pealinna bussijuhi ogarat käitumist, mille tagajärjel tekkis möödunud nädala teisipäeval mitu liiklusohtlikku olukorda.

Postimees avaldas möödunud reedel lugeja video, millelt on näha, kuidas Tallinna linnaliini bussijuht 2. veebruari pärastlõunal mitu liiklusohtlikku olukorda tekitab. Bussifirma taunis juhi käitumist ning edastas video ise ka politseile. 

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles täna, et politsei on omakorda bussifirmaga ühendust võtnud ning juhtunuga tegeletakse. «Videolt nähtav agressiivne sõidustiil ei ole kindlasti kohane ühelegi liiklejale, veel enam kutselise juhile, kes vastutab bussitäie kaasreisijate elu ja tervise eest,» kommenteeris videos nähtut Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juht Hannes Kullamäe.

«Väga kurb, et niimoodi oma pahameelt välja elatakse ning selliste äkiliste manöövritega liiklusohtlikke olukordi tekitatakse,» lisas ta. Kullamäe toonitas, et liigelda tuleb vastutustundlikult ja üksteisega arvestavalt, sest vaid nii jõuavad kõik elusalt ja tervelt koju.          

Ühtlasi tänas ta tähelepanelikku inimest, kes ohtlikke sõiduvõtteid kasutanud juhist märku andis. 

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles