Prügikasti tümitamine lõppes kaameravargusega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakaamera video 22. jaanuaril Valga muuseumi juures toimunust
Turvakaamera video 22. jaanuaril Valga muuseumi juures toimunust Foto: Politsei

Reede, 22. jaanuari hilisõhtul kella 23.25 paiku sattusid Valgas valvekaamera vaatevälja kaks noormeest, kelle vandaalitsemine päädis valvekaamera seina küljest maha murdmise ja varastamisega. Juhtunu uurimiseks ja isikute tuvastamiseks alustas politsei menetlust vandaalitsemist käsitleva paragrahvi alusel.

Valga jaoskonna politseikapten Robert Kõvask sõnas, et antud videopilt tõestab ilmekalt, kuidas meelemürgid võivad mõnelt selle viimsegi mõistuseraasu ära noppida.

"Valvekaamerad on paigaldatud eesmärgiga ennetada ja lahendada avalikus ruumis erinevaid vahejuhtumeid. Seega ei varastanud mees pelgalt kaamerat, vaid osakese linna turvalisusest," kommenteeris ta.

"Prügikastiga rusikavõitlust pidanud mehepoja ponnistuste kohta on raske üldse mingisugust mõistuspärast kommentaari anda," hindas Kõvask.

Kõigil, kes tunnevad ära videopildis kujutatud isikud, palutakse sellest teada anda politseile telefonil 5330 7156 või politsei infotelefonil 612 3000.

Vaata videot!

Copy
Tagasi üles