Inkasso pani Tauno Kangro võlgnike nimekirja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skulptor Tauno Kangro
Skulptor Tauno Kangro Foto: Marko Tubli

Tuntud skulptori Tauno Kangro firma Skulptuuristuudio on sattunud Julianus Inkasso võlglaste nimekirja, kuid kunstnik kinnitab, et võlanõudja käitub ebaõiglaselt, sest võlg olevat juba makstud.

Inkassofirma kodulehele tekkis Kangro firma kui võlglane juba 17. novembril ja teisipäeval ilmus sellekohane kuulutus ka Äripäevas, kirjutas Õhtuleht.

«Õudselt kurb teile teatada, aga me maksime ära,» teatas Kangro. «Nad on ülbed tõprad, kel pole mingisugust huvi tõtt rääkida.»

Kangro sõnul oli tal jäänud maksmata üks väike makse, mis oli seotud mingi kompressori ja selle hooldusega, kuigi ta oli nii seadme juba maha müünud kui ka arve tasunud.

Julianuse esindaja Karl Mitt mõistab Kangro emotsionaalsust, sest skulptori nimi on ikka aeg-ajalt nende nimistust läbi käinud, kuid ta lubas uurida, miks Skulptuuristuudio jätkuvalt võlglasena kirjas on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles