Ilmaportaal lubab Tartu maratoni nädalaks äikest

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni finišipaik Elvas täna pärastlõunal.
Tartu maratoni finišipaik Elvas täna pärastlõunal. Foto: ilm.ee

Vene ilmaportaal Gismeteo ei luba Tartu maratoni nädalaks lund, küll aga peab tõenäoseks äikest. 

Ennustuse järgi on temperatuur valdavalt plussis, kuigi paaril ööl võib ka kerget miinust olla. Sajab, aga eelkõige vihma. Ööl vastu kolmapäeva lubatakse tugevat lumesadu. Ka äikeseennustus on kolmapäevaks.

Tartu maratoni kodulehelt saab lugeda, et maratonile saab end nüüd kirja panna jälle teise vooru hinnaga, kuigi juhendi järgi pidi viimase registreerimisvooru hind olema pikal distantsil 110 eurot.

Sellel nädalavahetusel on hoolimata kevadilmast plaanis ära sõita avatud raja sõit ja teatemaraton, mis peaks toimuma Tehvandil kunstlumest ringil. Eilses teates hindasid korraldajad nende võistluste toimumise tõenäosust 90 protsendile. 

„Lõpliku kinnituse toimumise kohta anname neljapäeva hommikul. Väike küsimärk on veel õhus seoses sellega, kuidas Tehvandi rada selle nädala vihmasadudele vastu peab,“ ütles võistluste direktor Indrek Kelk eilses ametlikus teates.

44. Tartu maratoni põhisõitude kohta  tehakse ametlik otsus hiljemalt 15. veebruaril, kuid praeguse seisuga on põhimaratoni sõitmine originaalrajal äärmiselt vähetõenäoline, seisis samas teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles