Tallinna kesklinn üritab lumest vabaneda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lume alla mattunud auto Pikal tänaval.
Lume alla mattunud auto Pikal tänaval. Foto: Toomas Huik

Tallinna kesklinnas käib lume väljavedu nii suurtelt kui väikestelt tänavatel ning sama tööga jätkatakse ka järgnevatel päevadel.

Tallinna kesklinna vanema asetäitja Jüri Lumpi sõnul saavad teehooldajad vaatamata vahepealsetele ekstreemsetele ilmaoludele ülesannetega hakkama ja tänavate puhastamine ning lume väljavedu toimub graafikujärgselt.

«Kesk- ning vanalinnast veeti välja 5440 kuupmeetrit lund,» täpsustas Lump magistraaltänavatel toimunud tööde mahtu. «Samas ei jäta me tähelepanuta ka kõrvaltänavaid.»

Kesklinna esimeses hoolduspiirkonnas on lumi välja veetud Kevade ja Villardi tänavalt. Praegu käivad tööd Asula tänava lumevallide teisaldamisel. Tööd jätkuvad Ao, Videviku, Virmalise, Eha ja Kauba tänaval ning Endla tänava lasteaia sissesõiduteel.

Teises hoolduspiirkonnas on lumi teisaldatud Kodu, Tare ja Oa tänavalt. Jätkatakse lume väljaveoga Tatari tänavalt vahemikus Veerennist kuni Liivalaiani, samuti Tatari 39  parklast. Lund veetakse ka Õpetajate tänavalt, Magasini tänavalt vahemikus Hernest kuni Ravini paarisnumbritega poolelt, Naeri tänavalt, Uus-Tatari ja Invaliidi tänava ristmikult, Lätte tänavalt, Mardi ja Turu tänava lasteaia parkimiskohtadelt.

Kolmandas hoolduspiirkonnas on lumi välja veetud Tuukri põiktänavalt, Karu ning Wiedemanni tänavalt. Õhtuks lõpetatakse lume väljavedu Köleri, Tina, Vase, Terase ja Hõbeda tänavalt.
Autovaba töötsooni loomisel tehakse koostööd korteriühistutega.                 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles