Raju Abandoned Elysium teeb esimese minituuri peale Noortebänd 2015 tiitli võitu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2015 võitja Abandoned Elysium.
Noortebänd 2015 võitja Abandoned Elysium. Foto: Viktor Burkivski

Noortebänd 2015 tiitli pälvinud metalmuusikat viljeleva Abandoned Elysium’i esimese minituuri raames saab bändi lähiajal esinemas näha nii Tallinnas, Narvas kui ka Rakveres.

Esimene kontsert leiab aset juba täna, 12. veebruari õhtul Tallinnas klubis Rockstars, kus soojendatakse Fake Taxi Touri raames koos Saints Be Warned’iga Läti bändi Stagnant Project’it.

Homme, 13. veebruaril saab sama koosseisu väikese erandiga kuulda Narvas klubis Ro-Ro. Seal astub aga Saints Be Warned’i asemel üles Condescension.

5. märtsil astub Abandoned Elysium Rakvere Kära Kantsi lavale taas koos Saints Be Warned’iga.

Kontserttuur päädib Tallinn Music Weeki Rada7 Showcase’i esinemisega.

Tulevikuplaanid on Abandoned Elysiumil väga ambitsioonikad. Aasta teises pooles plaanitakse välja anda uus plaat. «Loodame, et kontsertkava tiksub ajapikku veelgi tihedamaks ning oleme rahul, et saame esineda Tallinn Music Weeki raames ning tänu Noortebänd 2015 konkursile ka Intsikurmu pealaval,» sõnab bändi vokalist Karl Mesipuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles