PKC töötajate usaldusisik: saame kõik meie inimesed tööle

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta kevadel leidis aset suurkoondamine PKC Eesti tehases.
Selle aasta kevadel leidis aset suurkoondamine PKC Eesti tehases. Foto: Mihkel Maripuu

PKC Keila tehasest koondatavatele töötajatele saaks juba praegu vähemalt viis ettevõtet tööd pakkuda, selgus tänasel PKC ja töötukassa kohtumisel.

«Me saime kõik asjad niivõrd hästi kokku lepitud ja me saame teha nii tihedalt nendega koostööd, et saame kõik meie inimesed tööle,» vahendas ERR Uudised PKC Eesti töötajate usaldusisiku Marina Terina sõnu «Aktuaalsele kaamerale».

«Me alustame inimeste profiili analüüsiga, et millised inimesed ja mis hetkel tööturule vabanevad ja selle põhjal me saame asjale palju konkreetsemalt läheneda, et vaadata millistes ettevõtetes, milliste töökäte järele on nõudlus. Küll aga on esimesed kontaktid juba viie ettevõtte poolt meie personaliosakonnaga olnud,» ütles PKC Eesti juhatuse liige Merle Montgomery.

Harjumaa töötukassa juht Siim Sarapuu ütles, et ka nende poole on juba pöördunud mõned ettevõtted, kes oleksid nõus PKC-st inimesi tööle võtma.

Eile teatas autotööstusele juhtmeköidiseid valmistav rahvusvaheline PKC Grupp, et sulgeb 2017. aasta märtsis Eestis tootmise ja koondab aasta jooksul 613 töötajat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles