Ashley Graham – Sports Illustratedi esimene pluss-suuruses kaanestaar

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: xposurephotos.com / Scanpix

Kurikuulsa ajakirja Sports Illustrated bikiinieri tegi ajalugu. Esmakordselt kaunistab selle esikaant pluss-suuruses modell Ashley Graham.

28aastane Ashley on modell ja disainer, kes on häälekas kehapositiivse liikumise pooldaja. Ta on üks kolmest esikaanestaarist, kes ajakirjakaanel laineid löövad. Modell on ka enne Sports Illustratedis olnud, kuid seda vaid reklaamikülgedel. Nüüd aga on põhjust rõõmustada, sest kaunitar on lõpuks kaanestaar.

Ashley Graham astus üles ka New Yorki moenädala raames korraldatud esimesel pluss-suuruses modellide show’l. Graham ütles Instagramis, et töötamine ajakirja jaoks on tema jaoks tõelisuseks saanud unistus. «Aitäh teile kõigile, kes te olete kurvidele kaasa elanud,» kirjutas ta. «Meie hääli on lõpuks kuulda võetud!»

«See kaas on kõigile neile naistele, kes on kunagi tundnud, et nad pole oma suuruse tõttu piisavalt ilusad,» ütleb Ashley. «Te võite saavutada kõik, kui vaid seda tahate!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles