Naissportlased aitasid luua vaid naistele mõeldud jooksujalatsi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: adidas

Veebruari keskel jõuab sportlike naisteni spetsiaalselt naistelt naistele loodud adidas PureBOOST X jooksujalats, mille aitasid välja töötada naissportlased üle maailma. 

Kui enamik naistele mõeldud jooksujalanõusid on lihtsalt naiste jaoks kohandatud versioonid meeste mudelitest, siis PureBOOST X-i puhul on algusest peale silmas peetud vaid naissportlast.

Adidase ülemaailmsete kaubamärkide jooksujalatsite osakonna peadirektor Jennifer Thomas selgitab, et Adidas on aastate jooksul saanud naissportlastelt tagasisidet, et ennekõike soovitakse leida jooksujalatsit, mis pakataks sportlikust energiast ja näeks samas ka hea välja. «PureBOOST X on innovatiivne ja stiilne toode, mis vastab täielikult tänapäeva mitmekülgse naissportlase soovidele.»

Uus jooksujalats sündis uuringute ja aastatepikkuse testimise järel, milles osalesid naised kõikjalt üle maailma. PureBOOST X on naiselikult miniatuurne, selle vorm sobitub mugavalt ja stiilselt üle naise jala. Jooksujalanõu tald sisaldab BOOST™ vahukapsleid, mis annab energiat ja toetab jalga täies pikkuses.

Adidas on vaid naistele suunatud jooksujalatsis kasutanud uut, vabalt liikuvat tallavõlvi tuge ja kindlat kinnitussüsteemi, mis tagavad täpse jalga sobivuse kannast varvasteni. Jalatsi Stretch Webi välistald paindub ühtlaselt kogu ulatuses, kindlustades jala loomuliku liikumise.

PureBOOST X-i seeriasse kuulub ka kaks «adidas by Stella McCartney» mudelit, millele maailmakuulus disainer on andnud eriti moodsa välimuse. «adidas by Stella McCartney PureBOOST X» ühendab trendikuse ja sportlikkuse. Stella meisterlikus kudumilaadses stiilis loodud adidase kõrgtehnoloogilised pealsed ja täiendatud kinnitusdetailid muudavad jalanõu veelgi paremini jalga toestavaks ja samas lisavad sellele võrratut stiili.

«Tegin mudelite «adidas by Stella McCartney PureBOOST X» kujundamisel tihedat koostööd naissportlastega, et paremini mõista nende energiat ja pakkuda neile jalatsit, mis annaks neile juurde enesekindlust, nii et iga jooksuga sünniks uus isiklik rekord,» ütleb Stella McCartney. «PureBOOST X võimaldab sportlikul naisel pühenduda täielikult tulemusele, ilma et peaks tegema kompromisse stiilis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles