ETV intervjuust loobunud Võrno: olen valmis osalema kõigi teiste kandidaatidega ühises debatis (3)

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Sander Ilvest

EOK presidendiks kandideeriv Hannes Võrno loobus ETV sporditoimetuse intervjuust, sest sooviks hoopis konkurentidega debateerida.

«ETV Sporditoimetus tegi mulle ettepaneku öelda kaamera ees, oma sõnadega ja konkreetselt, miks ma kandideerin EOK presidendiks. Ma olen seda juba teinud! Väga konkreetselt, ausalt ja oma sõnadega - nii raadios (KUKU, Viker) kui televisioonis (TV3, ETV). Olen avaldanud alaliitudele, EOK liikmetele ja spordiorganisatsioonidele saadetud kaks pöördumist - ennast ning oma tegevuskava tutvustavad. Samuti olen öelnud, et olen nüüd valmis mistahes kanalis osalema kõigi teiste kandidaatidega ühises vestlusringis või debatis,» kirjutas Võrno Facebooki lehel.

«Solvuda ning nähvata, eks te ise teate ja helistage kui ümber mõtlete, jätab uue aja (spordi)ajakirjanike lastetoast ning erialakvalifikatsioonist nukra mulje. Mul on ometi õigus loobuda kutsest üksildasele kohtumisele tundmatuga, et öelda juba öeldut. Ma soovin vastas(t)ega kohtuda silmast silma. Annan meelsasti sõna meestele, kel on jätkuvalt «vara öelda» kas kandideerib EOK presidendiks või ei kandideeri.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles