Narva Forum Cinemas suletakse ja sealsed töötajad koondatakse (2)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forum Cinemas kinosaal.
Forum Cinemas kinosaal. Foto: Jarek Jõepera / SL Õhtuleht

Kaubandus- ja meelelahutuskeskuses Astri tegutsev kino, mis esimest korda avas Narvas kolm kinosaali 2006. aasta aprillis, suletakse täpselt kümme aastat hiljem rentniku vahetumise tõttu.

Narva kino Forum Cinemas juhataja Marina Baikova ütles, et 11 töötajat, teiste seas ka tema ise, said teate, et neid koondatakse alates aprillist, kirjutab Põhjarannik.

«31. märtsil on viimane filmide näitamise päev ning pärast seda Forum Cinemas suletakse,» sõnas Baikova.

Narva Astri keskust haldava firma Astri Valdus juhatuse liige Tarmo Kleimann ütles aga, et Forum Cinemase lahkumine Narvast oli juba ammu teada.

«Sõlmisime juba üle kahe aasta tagasi üürilepingu Astri keskuse kinoruumide rentimiseks Apollo Kinoga,» teatas Kleimann, kelle sõnul rajab Apollo nüüdisaegsed kobarkinod Astri Grupi ettevõtete Narva, Pärnu ja Tartu keskusesse.

Ta täpsustas, et Narvas tuleb partnerit vahetada seetõttu, et firma Forum Cinemas ei olnud valmis nimetatud kinosaale Pärnus ja Tartus avama. «Küll aga soovis seda Apollo ja Narva Astri kino oli selle kokkuleppe osa,» lisas ta.

Loe lähemalt Põhjarannikust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles