Elustiil soovitab: kuhu lähipäevil minna ja mida teha?

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Motor Show toimub 27.-28. veebruaril Saku suurhallis. Fotol Ducat XDiavel S, üks paljudest Tallinn Motor Showl esitletavatest uudismudelitest.
Tallinn Motor Show toimub 27.-28. veebruaril Saku suurhallis. Fotol Ducat XDiavel S, üks paljudest Tallinn Motor Showl esitletavatest uudismudelitest. Foto: Ürituse korraldajad

Toredaid üritusi, mida sel nädalavahetusel ja Eesti Vabariigi 98. aastapäeva nädalal teha!

KONTSERT

Eesti Vabariigi sünnipäevanädal on käes. Tartlased saavad sellest peost osa juba homme, pühapäeval, kui seavad sammud Pauluse kirikusse. Kontserdil «Ma vaatan üles mäele» esitavad üle-eestiline noorte sümfooniaorkester, kammerkoorid ja solistid eesti muusika kullafondi teoseid – igati väärikas kava väärika sünnipäeva eel.

MUUSEUM

Teisipäeva, 23. veebruari õhtul kutsub Lennusadam muuseumi ööd veetma ja allveelaev Lembitu 80. sünnipäeva tähistama. Just siis, kui muuseumis on hämar ja salapärane, on käes hetk minna ajas tagasi ja kehastuda Lembitu meeskonnaliikmeks. Ööprogramm on mõeldud ennekõike 7–12aastastele lastele ja neid saatvatele täiskasvanutele. Võta kaasa taskulamp, matkamadrats ja magamiskott ning sea end seikluseks valmis! Lisateavet vaata Lennusadama kodulehelt.

VABARIIGI SÜNNIPÄEV

Sünnipäev on tore päev – seda enam veel meie kõigi ühine ehk Eesti Vabariigi oma. Kolmapäeval, riigi 98. sünnipäeval võiks kõigepealt seada sammud Toompeale pidulikule lipuheiskamisele, siis vaadata kell 12 Vabaduse väljakul paraadi ja edasi põrutada Rocca al Mare vabaõhumuuseumi, kus taludes pakutakse tähtpäevapuhust tegevust, Kolu kõrtsis esinevad Leigarid ning takkapihta mängitakse taas läbi üks Vabadussõja-aegne lahing. Õhtul aga kata kodus peolaud ja naudi pere ja sõprade seltsis telekast presidendi vastuvõttu. Palju õnne kõigile!

KOHTUMISÕHTU

Laine (Luule Komissarov), Alma (Helgi Sallo, pildil), Mare (Anne Veesaar) – kolm koloriitset daami, kes on meile kõigile tuttavad ETV kultussarjast «Õnne 13», astuvad juba täna, laupäeval rahva ette Kuressaare kultuurikeskuse kohvik-klubis. Neil naistel, kelle rõõmudest ja muredest oleme osa saanud juba rohkem kui 22 aastat, nüüd küll jutust puudu ei tule, nii et saarlasi ootab ees üks ütlemata meeleolukas õhtu!

MESS

Tallinn Motor Show – adrenaliin, imeilusad mootorrattad, võimsad ATVd ja loomulikult kaunid naised! Järgmisel nädalavahetusel on Saku suurhall parim koht, kust hankida endale algavaks hooajaks uus mootorratas või täiendada varustust, kohtuda sõpradega ja alustada mootorrattaseiklust. Korraldajad lubavad põnevat vaatamist ja tegevust nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles