Vene meedia kajastas aasta jooksul Putinit 1,5 miljonil korral

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin.
Vladimir Putin. Foto: SCANPIX

Venemaa meedia kajastas ajavahemikul 2015. aasta veebruarist kuni 2016. aasta veebruarini president Vladimir Putinit 1,5 miljonil korral.

Küsitlus- ja analüüsifirma Medialogia vaatas läbi Venemaa tele- ja raadiokanalite, paber- ja võrguväljaannete 30 000 uudist ning uuriti, keda mainitakse ja kajastatakse neis enim, edastab TASS.

Ilmnes, et enim mainitute seas oli kõige rohkem poliitikuid. Vladmir Putinit kajastati uudistes 1,5 miljonil korral, talle järgnes peaminister Dmitri Medvedev, keda kajastati vaid 500 000 korral.

Kolmandal kohal on üllatavalt Putini pressiesindaja Dmitri Peskov, keda kajastati 200 000 korral, neljas on Vene välisminister Sergei Lavrov ja viies Moskva linnapea Sergei Sobjanin, keda kajastati vähem.

20 kõige kajastatuma nimekirjas on veel näiteks Vene õigeusu kiriku patriarh Kirill, Krimmi peaminister Sergei Aksjonov, kaitseminister Sergei Šoigu, Tšetšeeni Vabariigi juht Ramzan Kadõrov ja  maagasiettevõtte Gazprom peadirektor Aleksei Miller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles