Dubais vahistati kolm meest, keda kahtlustatakse eestlanna vägistamises (6)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai linn.
Dubai linn. Foto: Reuters / Scanpix

Dubai politsei on vahistanud kolm meest, keda kahtlustatakse hiljuti ühe Eesti kodaniku vägistamises.

Eestlasest ohver oli teatanud Rashidiya politseijaoskonda, et teda vägistasid kolm meest noa ähvardusel, kirjutab Araabia Ühendemiraatide väljaanne Khaleej Times. Mis kuupäeval rünnak toimus, uudisest ei selgu.

Naine rääkis, et kella 1.45 paiku öösel oli talle helistanud tema poiss-sõber ja kutsunud teda enda juurde koju Tecomi linnaossa. Kokku saades sõitsid nad Shaikh Zayedi tänaval asuvasse viietärnihotelli, kus kohtusid ööklubis kolme mehe ja ühe venelannast naisega.

Eestlanna sõnul lahkusid nad kõik ööklubist kella 3 ajal ning liikusid edasi Mirdifi linnaosas asuvasse majja, kus tarbisid alkoholi. Naise sõnul tahtsid nad koos poiss-sõbraga lahkuda, kuid neil paluti oodata mõned minutid, et nad ei peaks taksot võtma, vaid nad lubati koju viia.

Sel ajal varastasid kaks seltskonnas viibinud isikut temalt mobiiltelefoni ja 100 dirhemit ehk umbes 25 eurot. Seejärel ähvardasid kahtlusalused teda noaga ja käskisid tema poiss-sõbral temaga seksuaalvahekorda astuda. Poiss-sõber keeldus, pärast mida kaks kahtlusalust vägistasid naist. Venelanna ja kolmas kahtlusalune ähvardasid ohvrit tappa, kui ta peaks politseisse pöörduma, ning maksid talle 10 eurot nn kahjutasu. Naine veeti pärast rünnakut rannaäärsesse piirkonda.

Ohvrist eestlanna, kes tunnistas, et tarbis alkoholi, sai süüdistuse alkoholi tarbimise eest. Tema poiss-sõber ja ülejäänud kahtlusalused võeti kõik vahi alla ning asi saadeti prokuratuuri.

Välisministeeriumile ei ole infot Dubais vägistatud naise kohta laekunud.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles