Riigikogu liikmetest on kõige rohkem välismaal käinud Silver Meikar

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Meikar.
Silver Meikar. Foto: Margus Ansu.

Riigikogu liikmetest on sel aastal välismaal käinud 71 saadikut, neist kõige kauem on Eestist eemal olnud väliskomisjoni kuuluv reformierakondlane Silver Meikar.

Riigikogu statistikast selgub, et Meikar on sel aastal käinud 21 välislähetuses, kus ta on veetnud kokku 86 päeva. Lähetuste tõttu on tal tulnud puududa ka 15 täiskogu istungilt.

83 päeva on välismaal viibinud riigikaitsekomisjoni reformierakondlasest esimees Mati Raidma, kes on käinud 17 lähetuses ja puudunud seetõttu 29 istungilt.

Väliskomisjoni sotsiaaldemokraadist juht Sven Mikser on välismaal olnud 76, Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv Andres Herkel 74, keskerakondlane Mailis Reps 62, IRLi kuuluv Marko Mihkelson 61 ja tema erakonnakaaslane Trivimi Velliste 56 päeva. 54 päeva on lähetustes viibinud roheliste esimene eestkõneleja Aleksei Lotman ja 50 päeva IRL-i kuuluv riigikogu esimees Ene Ergma.

Riigikogu 101 liikmest on tänavu välislähetustes käinud 71 saadikut, kes on Eestist eemal viibinud kokku 1637, nende seas 538 istungite päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles