Tallinna suusamaratoni korraldaja: rajaolud on ideaalilähedased (2)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusamaraton
Suusamaraton Foto: SCANPIX

Vabatehnikas peetav Estoloppeti kolmas etapp toob suusasõbrad kokku Kõrvemaale. Pühapäeval peetaval 18. Tallinna Suusamaratonil saab vastavalt võimetele valida 38 km või 18 km pikkuste radade vahel. Lähe pikemale distantsile antakse kell 11.00, lühemale rajale minejad stardivad veerand tundi hiljem.

Maratoni korraldaja Jüri Voodla peab lumeolusid väga heaks. «Lund on piisavalt ja ilmaprognoos lubab nii lähipäevil kui maratoni ajal kerget külma. Klassikasõprade rõõmuks saab olema ka klassikajälg,» tasub Voodla sõnul maratoniks kapist head suusad välja võtta.

«Ootame suusatajaid maratonile registreerima, sest ilus talveilm on tagasi. Vahepeal oli küll üsna nukker olek, kuid hetkeolud on Kõrvemaa suusaradade kohta ideaalilähedased. Praeguse seisuga toimuvad küll kõik ülejäänud sarja maratonid,» lisas Voodla.

Haanja maratoni korraldaja Aare Eiche meeskond on tööhoos. «Prognoosid on optimistlikud, ootame veel lisalund, kuid töö maratoni ettevalmistamiseks käib täistuuridel,» ütles Eiche.

Alutaguse maratoni korraldaja Robert Peetsi sõnul on Pannjärve rajad heas korras: «Alutagusel on selle talve parimad olud, stardi võiks anda juba täna. Ootame treenima ning loodame 12. märtsil ilusa suusapeoga Estoloppeti 19. hooajale väärika joone alla tõmmata!»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles