Korvpalliliidu noortekoondise juhina alustab tööd Jörgen Kippel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall ja korv. Foto on illustratiivne.
Korvpall ja korv. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Teisipäevast alustab Eesti Korvpaliliidus tööd Jörgen Kippel, kelle ametinimeks saab noortekoondiste juht. Hoolimata sellest, et EKLi hingekirjas on noor mees esimest korda, on tema seotus Eesti korvpalliga juba aastatepikkune.

Olles mänginud noorteklassis ka liigatasemel, õpib 23-aastane Kippel Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna viimasel kursusel ning ta osales EKLi korraldatud avalikul konkursil, mille läbi valituks osutuski. «Konkurss oli väga tugev ning osavõtt arvukas,» nentis EKLi pesekretär Keio Kuhi. «Kippeli kasuks räägib vaatamata noorele eale kogemus, haridus, isikuomadused, töövõime.»

Kippel on aastate jooksul olnud suveti abiks nii täiskasvanute kui noortekoondiste juures organisatoorse poole peal. Meeste rahvuskoondise suvel oli ta ametis delegatsioonijuhi abina. Tööpõld saab olema lai, sest juba eesseisval suvel läheb EMidel konkurentsi viis noortekoondist.

Senine noortekoondiste juht Raido Ringmets alustab 1. märtsist tööd TTÜ Spordiklubi korvpallimeeskonna mänedžerina. 32-aastase Ringmetsa sportlik minevik on pisut vägevam: tema nimel on näiteks hooaja keskmiste kaksikduubel ühena kahest mängijast Eesti meistriliiga ajaloos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles