Stardipakettide varastest postkastilõhkujad saadeti trellide taha

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katkised postkastid – kes tegi?
Katkised postkastid – kes tegi? Foto: Margus Ansu

Narvas tabas politsei kaks meest, kes lõhkusid kortermajades postkaste, et saada kätte Simpeli kampaania raames tasuta jagatavaid mobiiltelefoni stardipakette.

Kohus otsustas 24-aastast Nikolaid ja 25-aastast Sergeid viiepäevase arestiga karistada, ütles Ida prefektuuri pressiesindaja Jelena Filippova.

Postkastide lõhkumine algas selle nädala neljapäeval, kui politsei võttis Narva elanikelt vastu 20 sellesisulist kõnet. Reedel tegid korteriühistute esindajad politseile postkastide kohta ka kolm avaldust.

Sergei ja Nikolai tabati neljapäeval, kui nad fonolukku kasutades ühte majja siseneda püüdsid, väites korteriperemehele, et on kirjakandjad. Mees suhtus väitesse aga umbusklikult ega lasknud võõraid majja, kirjeldas Filippova.

Noormeestel õnnestus pääseda kõrvaltrepikotta, kuid esimeses trepikojas elav mees jälgis neid ja talle tundus kahtlane, et postiljonidel pole kandekotti, mispeale ta politsei kutsus.

Noormehed vahistati ja nende käest leiti 19 Simpeli 50-kroonist stardipaketti. Reede hommikul mõistis kohus Sergeile ja Nikolaile karistuseks viis päeva aresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles