Krista Lensin: Luisa Värk nägi vastuvõtul välja vanem, kui Marina Kaljurand (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk särab balli tõelise pärlina Kristina Viirpalu täpitehnikas kaunistatud õhtukleidis. «Minu meelest on lahmiv kriitika väga ebaõiglane – iga külaline on vabariigi sünnipäevapeole kutsutud selle eest, et ta on korda saatnud midagi erakordset. Talle tuleks plaksutada, mitte kleidivoltide kallal norida.» Me oleme täpselt sama meelt.
Luisa Värk särab balli tõelise pärlina Kristina Viirpalu täpitehnikas kaunistatud õhtukleidis. «Minu meelest on lahmiv kriitika väga ebaõiglane – iga külaline on vabariigi sünnipäevapeole kutsutud selle eest, et ta on korda saatnud midagi erakordset. Talle tuleks plaksutada, mitte kleidivoltide kallal norida.» Me oleme täpselt sama meelt. Foto: Erlend Štaub

Ajakirja Kroonika peatoimetajal jagus TV3 moemagasinis vabariigi aastapäeva balli väisanud daamide välimuse aadressil vaid hävitavat hinnangut.

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Esmalt võeti ette proua Ieva Ilves, kelle kleit Kroonika «moeekspertide» arvates jäi täpselt sinna seina ja krohvi vahele. «See oli kombinee, mis oli kuskilt lihtsalt selga tõmmatud,» lajatas Lensin.

«Uue esileedi kleit jäi eelmise esileedi Evelin Ilvese omadele tuhat korda alla!» on Lensin veendunud.

Urmas Väljaots lisas, et tegu oli väga lahja õhtukleidiga ning Helene Vettik oleks eelistanud näha lätlanna seljas ikka Eesti võrratut moeloomingut.

Foto: Erlend Štaub

Oma koosa sai ka peaministri Taavi Rõivase kaasa Luisa Värk, kes Kroonika peatoimetaja sõnutsi nägi välja nagu meeleheitel koduperenaine.

Krista Lensin: Peaministri proua Luisa Värk nägi vanem välja, kui Marina Kaljurand, sest ta näeb välja täpselt nagu kodutalu perenaine olenemata, mis tal seljas on. Ise on nii noor ja ei ole tal seda silma sära ja ei ole ka seda hoiakut. On lihtsalt selline Tiiu talu tütreke.

Vaata videot!

Mis sina asjast arvad?

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles