Putin: välisriikide eriteenistused muutuvad Venemaal üha tarmukamaks (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin
Vene president Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Välismaised eriteenistused laiendavad oma tegevust Venemaal, märkis Venemaa president Vladimir Putin Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) kolleegiumil.

«Eelmisel kolleegiumil märkisime, et välismaised eriteenistused suurendavad tegevust Venemaal ja läinud aasta kinnitas meie tähelepanekuid,» ütles ta.

«Selle ajaga tõkestati rohkem kui 400 välisluureteenistuste kaadritöötaja ja agendi tegevus, kriminaalvastutusele võeti neist 23.»

Ta kutsus eriteenistusi üles tõkestama välisluurajate ligipääsu sõjalistele objektidele, sõjatööstus- ja energiaettevõtetele ning teaduskeskustele.

«Võimuorganite, sõjaliste objektide, sõjatööstusettevõtete, energiaettevõtete ja teaduskeskuste tegevuse kohta käivaid andmeid tuleb kindlalt kaitsta,» ütles Putin .

Ta märkis, et välismaised eriteenistused muutuvad Venemaal üha tarmukamaks ja on vaja «tõkestada sidekanaleid pidi ligipääs salastatud andmetele».

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles