90-aastane juht sattus Rakveres avariisse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Rakveres Tartu ja Lilleoru tänava ristmikul.
Liiklusõnnetus Rakveres Tartu ja Lilleoru tänava ristmikul. Foto: Ulvar Vogt

Rakveres põrkas 90-aastane naisjuht kokku noormehe juhitud autoga, politsei selgitab õnnetuse täpseid asjaolusid.

Liiklusõnnetus juhtus eile kella 19.30 paiku Rakveres Tartu tn ja Lilleoru tn ristmikul. Politsei esialgsetel andmetel eiras sõiduautot Audi A3 juhtinud 90-aastane Taimi ristmikul «Anna teed» nõudeid ja sõitis otsa paremalt lähenenud sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 21-aastane Martin.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada telefonidel 112 või 3222779.

Ajalehe Virumaa Teataja andmetel oli avariisse sattunu 90. juubelit tähistanud tuntud keskkonnakaitsja Taimi Parve. Naise poeg teatas Postimehele, et politsei edastatud esialgne info ei vasta tõele. Tema sõnul sõitis tegelikult Parve mööda Tartu tänavat, mis on Lilleoru tänavaga ristumisel peatee ning järelikult sõitis hoopis noormehe Toyota temale ette.

Politsei vastas seepeale ajalehele Virumaa Teataja, et praegu on liiklusõnnetuse menetlus alles pooleli. «Eile saadeti välja teade, milles otsitakse liiklusõnnetuse pealtnägijaid, selleks et saada täiendavalt informatsiooni selle kohta, mis põhjusel võis liiklusõnnetus aset leida. Sündmuskohal käinud avariipolitseinik kogus infot sündmuskohal ja lähtuvalt sündmuskohal olevatest jälgedest sai koostatud esialgne võimalik versioon juhtunust,» selgitas politsei. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles