Tallinn avas uue sündmuste- ja huvitegevuse portaali

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna linnavalitsus

Tallinna linn avas internetis uue pealinna kultuuriüritusi, vaba aega ja erinevaid sündmusi kajastava infoportaali Huvi.tallinn.ee.

Tallinna Linnakantselei eestvõtmisel ja tellimusel loodud sündmuste ja huvitegevuse portaali Huvi.tallinn.ee kaudu saab iga eesti keelt kõnelev huviline hõlpsasti teada, mida huvitavat Eesti pealinnas parajasti toimub, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Infoportaal lihtsustab ja avardab nii pealinlaste kui linnakülaliste võimalusi leida üles just talle sobiv sündmus. Lisaks sündmustele on infoportaalis oma koht ka huvitegevustel – sealt on võimalik leida mitmesuguste treeningute, ringide ja laulukooride toimumise aegu jms. Portaalis on märkimisväärne osa ka Tallinnas asetleidvatel tasuta sündmustel.

Linnakantselei teabeosakonna juhataja Elo Eesmäe märkis, et kuna Tallinnas toimub iga päev väga palju erinevaid ettevõtmisi, siis tekkis vajadus ühe keskse infoportaali järele, kust linlased ja linna külalised saaksid omale sobiva ürituse või tegevuse leida ning võimalikult lihtsalt ja kiiresti vastavad valikud teha.

Portaal annab võimaluse ürituste korraldajatel ja kõikidel soovijatel registreerida end andmebaasi kasutajaks ning oma ettevõtmisi  ja huvialategevusi linnakodanikele nähtavaks muuta.

«Huvi.tallinn.ee on kaasaegne meediavahend, mis erineb vanast sündmusteportaalist eelkõige oma süsteemsuse ja funktsionaalsuse poolest,» ütles Eesmäe. «Loodame, et uue portaali külastamine saab inimestele heaks harjumuseks ning igaüks leiab siit omale meelepärase ürituse. Samuti on kõik oodatud postitama uude portaali oma sündmusi või huvitegevusi.»

Uuele lehele saab sisse logida ID-kaardi või mobiil-ID abil, praegused kasutajatunnused uuel lehel ei kehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles