Tartu maailmaränduri raamat on soojalt vastu võetud

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Enam kui kuuekümnes maailma riigis ringi rännanud tartlanna Liina Metsküla reisiraamat «Maailma peal ripakil» on pälvinud hulgaliselt tähelepanu. Rahva Raamatus on tegemist viimaste päevade ühe müüduma reisiraamatuga ning Apollo kauplus esitas juba lisatellimuse.

Liina Metsküla tunnistas, et kuigi mingil määral tuli selline suur huvi talle üllatusna, siis tegelikult uskus ta algusest peale, et suudab oma raamatuga inimestele inspiratsiooniks olla.

«Mitmed inimesed on öelnud, et ma kirjutan seal sellest, millest nad unistanud, kuid mida nad pole julgenud ette võtta. Olen sellisest positiivsest tagasisidest väga liigutatud,» ütles Metsküla, kuid kinnitas samas veelkord, et hetkeseisuga ta ühtegi pikemat reisi ei plaani.

«Pikalt reisil olemine väsitab tegelikult päris palju ning sa ei suuda enam erinevatest kohtadest ja inimestest vaimustuda. See on aga kurb, ja nii elan praegu hea meelega mõnda aega Eestis,» kinnitas reisipreili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles