Su reied puutuvad kokku? Siis on sellel kutil sulle üht-teist öelda

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Oled sa vaadanud peeglisse ning tundnud end halvasti, sest su reied puutuvad kokku, kõhul ja pepul on tselluliit? Arvad, et oled inetu? Siis tasub sul vaadata Daniel Euan Hendersoni videot.

«Niisiis, su reied puutuvad kokku? Su käsivarred võdisevad? Võib-olla on sul katkised juukseotsad ja akne. Võib-olla su rinnad pole sümmeetrilised ja ühesugused. Venitusarmid. Tselluliit. Võib-olla su teksapüksid ei tule alati üle puusade. Inimesed võivad öelda, et sul on «vead» ja sa ei tunne end täiuslikuna,» räägib Daniel oma Facebooki-videos.

«Sul pole absoluutselt õigus,» jätkab noormees. «Ma kindlasti abielluksin sinuga! Sest su ebatäiuslikkus teeb sinust selle, kes sa oled. Ära lase pead norgu! Usalda mind! Sa pead selle ebakindlustundega hüvasti jätma. Sest sul on ainult üks elu. Sa võid olla absoluutselt kõik, mis sa soovid olla. Need reied rokivad! Ära häbene oma arme! Kui sa tahad üleliigseid kilosid kaotada, siis jäta maha see tropp, kes su enesekindlust lammutab. Ning ära lase mitte kunagi mitte kellelgi elada elu sinu eest ja öelda, et sul ei tohiks olla tore, sest sa oled natuke suurem või sa oled liiga kõhn või su tätoveeringud paistavad välja. Ole see ilus inimene, kes sa tead, et sa oled, kes mina tean, et sa oled! Lase see tšempion, kes sinu sees elab, vabadusse! Ja põrgusse kõik muu!»

 

FOR GIRLS WITH THIGHS THAT TOUCH TOGETHER!!

Posted by Daniel Euan Henderson on Monday, 22 February 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles