Ralf Tribuntsov: “Olen võimeline normi täitma”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov: “Olen võimeline normi täitma”
Ralf Tribuntsov: “Olen võimeline normi täitma” Foto: Marianne Loorents

Ralf Tribuntsov õpib USAs hirmkallis ülikoolis koos Arnold Schwarzeneggeri pojaga.

Rakverest pärit ujuja Ralf Tribuntsov on sattunud Ameerika ühendriikides kullasoonele. Mainekas Lõuna-California ülikoolis (USC) tudeeriv noormees naudib täiel rinnal raskeid treeninguid, ingliskeelset õpet rahvaste paabelis ja Los Angelese suurlinnamelu.

Mulluseks Lääne-Virumaa aasta sportlaseks valitud Tribuntsovi koolikaaslaseks on maailmakuulsa filminäitleja, California endise kuberneri Arnold Schwarzeneggeri poeg Patrick, kes vanema õe eeskujul USCs kõrgharidust omandab.

Rahvusvahelisel tasemel sportlasena sai Ralf Tribuntsov mõistagi täisstipendiumi.

Saite eelmise aasta lõpus Iisraelis peetud lühiraja Euroopa meistrivõistlustel 100 meetri seliliujumises 8. koha. Isa ei teinud enne finaali starti saladust, et ootab medalit. Kas paps kruttis asjata pingeid?

Ei tõstnud see pingeid. Pigem on hea teada, kui palju nad minust arvavad ja loodavad. Küll see medal ka tuleb kunagi. Olen noor veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles