Vanapaganast printsiks! Imeliselt muutunud Avo ei tundnud ennast peeglistki ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimeses kevadhooaja «Minu imeline muutumine» saates sai kõvera ninaga Hiiumaa vanapaganast galantne kavaler.

Üks keskmine mees võiks tõepoolest vanapaganast pisutki kenam olla. Aga Avo ei olnud seda saatesse kandideerides kohe kindlasti mitte. Tema uskumatult kõvera nina ja salkus välimusega polnud midagi peale hakata ei tööturul ega naisterindel. 

Pruute Avol nagu oli, aga sellise hambutu karvikuna ta internetisuhtlusest kaugemale küll minna ei tihanud, sest sisemine ilu ei paistnud selle metsiku välimuse tagant kohe kuidagi välja. Muidu on 56-aastane Avo aga muhe mees, kes lootis, et kui saate arstide meeskond tema nina sirgeks saab, hambad suhu paneb ja välimust pisut kõpitseb, siis võiks tal ka uus elu alata.

Avo välimust muudeti saates just nii, nagu ta soovis:

  • Avo sai sirgema nina kirurgilise korrigeerimise ja täitesüstide abil
  • Avo hambad said põhjaliku paranduse, puhastuse, hambakivi eemalduse, juureravi ja proteeside abi sai ta endale ilusa naeratuse
  • Avo sai saate abiga põhjaliku stiilimuutuse ja tunduvalt noorema välimuse

Avo sisemine muutumine oli armas ja pisut kohmetu, kuid väline muutumine tuli uskumatult üllatav. See mees ei tundnud ennast ka ise pärast kaheaastast muutumisprotsessi saate lõputseremoonial peeglist ära!

«Minu imeline muutumine» TV3 eetris kolmapäeviti kell 20.00. Saatejuht on Eve Kallaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles