Tallinna kallimaid kortereid pakutakse 6000-7000 eurose ruutmeetrihinnaga

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korter vanalinnas Müürivahe tänaval.
Korter vanalinnas Müürivahe tänaval. Foto: www.kv.ee

Maa-ameti teatel oli jaanuarikuus Tallinnakorterite keskmine hind  1538 €/m². Ent Eesti suurima kinnisvaraportaali kv.ee müügipakkumisi vaadates leiab südalinnast ka 6000-7000 eurose ruutmeetrihinnaga luksuskortereid.

Foto: www.kv.ee

Ruutmeetrihinna poolest Tallinna kalleimaks müügis olevaks korteriks on ilmselt Müürivahe tänaval sisehoovis läbi kahe korruse ehitatud renoveeritud vanalinnakorter, mille eest ostjal tuleks välja käia 490 000 eurot. Praegu on korteri suuruseks 67.7 m² (see teeb ruutmeetrihinnaks 7238 €/m2), ent osa korterist on kinnistusraamatusse kandmisel ja siis tuleb korteri pindalaks 95 m2.

Foto: KV.EE

Imelisi vaateid lubab terrassiga 197.2 m² suurune läbi kahe korruse ehitatud miljonikorter Raekoja platsi nurgal ehk Mündi 2/Raekoja plats 10/Saiakang 1. Korter asub maja viimasel, 5. korrusel,  hinnaks on 1,2 miljonit (6 085 €/m2). Korteri esimesel tasapinnal paikneb esik suure seinakapiga, ruumikas ja valgusküllane avatud elutuba koos avatud köögiosaga, kamin, mis eraldab elutoast avatud kabineti, duširuum ja tualett koos olmekapiga. Teisel tasapinnal paiknevad 2 magamistuba, millest mõlemal on oma tualetiga duširuum ja suured garderoobikapid. Suurem magamistuba on koos avatud vannitoa osaga (lisaks eraldi dušš ja tualett), millest omakorda pääseb avatud 20m2 suurusele terrassile.

Foto: www.kv.ee

Kopsakat pakki sajalisi peab luhvtitama ka see kinnisvarahuviline, kel soov omandada eksklusiivne katusekoter Tornimäe kõrghoone 30ndal korrusel. Korter on ehitatud kahest korterist, korteri üldpind on 107 m2. Aknast avaneb väga ilus vaade linnale ja merele, korteri hinnaks 690 000 eurot (6449 €/m2).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles