Riia ring jääb veel pikaks ajaks liikluse pudelikaelaks

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia ringil kogunevad tipptunnil autodest pikad järjekorrad. Tartu Postimees kirjutas mullu 4. novembril, et lahendus pole enam mägede 
taga ja Riia ringi ootavad peagi ees suured ümberehitused.
Riia ringil kogunevad tipptunnil autodest pikad järjekorrad. Tartu Postimees kirjutas mullu 4. novembril, et lahendus pole enam mägede taga ja Riia ringi ootavad peagi ees suured ümberehitused. Foto: Margus Ansu

Kes kordki Riia ringi ummikutes istunud, luges mõne kuu eest  lootusrikkalt, et see ringristmik ehitatakse peagi mitmetasandiliseks. Paraku on see lootus lükatud ebamäärasesse tulevikku.

Veel kaks aastat tagasi, kui uuendati Viljandi ring, oli maanteeameti sõnum lühike: aasta pärast jõuab järg Riia ringi kätte.

See Lõunakeskuse kõrval asuv ringristmik on kahtlusteta üks Tartu tähtsaimaid liiklussõlmi, kus ristuvad kaks suurt riigimaanteed ja liikluskoormust lisab linna suurim kaubanduskompleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles