Õigusapteek annab Haaberstis tasuta õigusnõu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

31. märtsil annab Eesti Juristide Liidu Õigusapteek Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109A/2) tasuta õigusnõu kõigile huvitatutele.

Kella 10-14 on oodatud kõik, kes soovivad saada tasuta õigusabi perekonnaõiguse, elatisrahade nõuete, pärimisõiguse, notaritoimingute, töölepingu seaduse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika (kaebused KÜ tegevuse peale), täitemenetluse rakendamise, väärteomenetluse ja mupo vaidluste, tarbijakaitse probleemide ja vaidluste, maksuõiguse, kohtusse pöördumise, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise ning lepingu- ja võlaõiguse alal, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Õigusabi antakse eesti ja vene keeles. Nõustamine toimub elavas järjekorras. Tasuta õigusabi annavad 12 vähemalt magistrikraadiga, viieaastase õigusnõustaja staažiga õigusnõustajat.

Täiendavat infot Õigusapteegi korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt, tel 631 3002 või EJL Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles