Vaata, kuhu minna 12.-18. märtsil

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunimate Aastate Vennaskond on kontserttuuriga "Kaunimad lõunamaised laulud" Eesti eri paigus 7. märtsist kuni 7. maini.
Kaunimate Aastate Vennaskond on kontserttuuriga "Kaunimad lõunamaised laulud" Eesti eri paigus 7. märtsist kuni 7. maini. Foto: Korraldaja

Mess motohuvilistele, eriline nädalavahetus salsafännidele, kodumaine kontserttuur ja kogupereballett - igale maitsele midagi!

MESS

Peagi on kevadekuulutajad kohal – teate ju küll neid õnnelikke nahkrõivais mehi-naisi, kes esimese kevadepäikesega motopille tänavatel proovivad! 11.–13. märtsini Tartus toimuval Motoexotika messil saab enne värske hooaja algust tutvuda motomaailma uudismudelitega, nautida retrohõngulisi ja ümberehitatud mootorrattaid ning soetada varustust. Tsiklisõit on elustiil, mis võib saada omaseks ka sulle!

FESTIVAL

Põnev! Kirglik! Energiline! Just need sõnad passivad iseloomustama Tallinn Salsa Festivali, kuuma ja unikaalset ladinatantsude üritust Eestis. 11.–13. märtsini pakutakse suurt valikut töötubasid, show-programme, animatsioone ja palju tantsimist kolmel ööl, kus muusikat mängivad parimad DJ-d Euroopast. Festival ootab kõiki häid inimesi ükskõik mis rahvusest või vanuses – lase sinagi end sel nädalavahetusel võluda kuumadel ladina rütmidel ja inspireerida salsamaailma parimatel tantsijatel!

KONTSERT

Kaunimate Aastate Vennaskond toob kevadpäikese välja! Märtsist mai alguseni köidavad Eesti eri paigus kontserdisarjas «Kaunimad lõunamaised laulud» meeli kirglikud rütmid ja romantilised meloodiad, sest seekord astuvad Toomas Lunge, Indrek Kalda, Andres Dvinjaninov, Hannes Kaljujärv ja Jüri Lumiste üles donide-senjooridena. Soe lõunamaine briis puhub talveune silmist ning õitsele lööb muusikaline troopikaaed kogu oma kirevuses. Uuri, millal toimub kontsert sinu kodukandis, et mitte jätta end ilma tundeküllasest elamusest.

BALLETT

Kui väga tahta, võib elu olla kui muinasjutt, ja muinasjutt ei olegi nii elukauge, kui täiskasvanud vahel arvavad. Selles veenab meid muinasjutuvõluri Hans Christian Anderseni «Lumekuninganna», millel põhinev kogupereballett esietendub täna Vanemuises. Ringi lendavad lumemesilased, pisaratest tärkavad roosid, hingeõhust tekivad inglid ning tõelised tunded võidavad külmuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles