Kaubanduskoda sporditoetusest: see võiks olla laiem spordiklubi liikmemaksust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubandus-tööstuskoja juht Mait Palts
Kaubandus-tööstuskoja juht Mait Palts Foto: Toomas Tatar

Töötajate erisoodustusmaksu kaotamise summa, 400 eurot aastas on optimaalne, ent arutelu võib tekitada küsimus, kuidas sõnas kaubanduskoja tegevjuht Mait Palts.

Ta ei teadnud öelda numbrit, kui paljud kaubanduskoja 3200 liikmest oma töötajatele spordisoodustusi pakuvad, ent hindas selle vähemuses olevaks. «Samas kui oleme oma liikmetelt sellise võimaluse kohta arvamust küsinud on toetus olnud valdavalt positiivne. Seega võib öelda, et toetavad nii need ettevõtjad, kes täna sellist soodustust pakuvad, kui ka need, kes seda veel ei tee, kuid sooviksid,» ütles Palts, kes usub, et valitsuse otsus suurendab nii spordisoodustuse kasutamist kui pakkumist.

Ta ütles, et summas olulisem on see, et otsus üldse tuli – teemast on räägitud juba aastaid. «Summa ise on loomulikult teatav kompromiss ning usun, et tänasel hetkel optimaalne. Pigem võib arutelu tekkida veel vaid selle üle, milliseid kulusid siiski katta saab,» sõnas Palts, kelle sõnul peaks võimalus olema laiem kui vaid ujula või jõusaali liikmemaks. Ka näiteks rahvaspordiürituste osavõtumaksu kompenseerimine võib olla oluline, et inimesel tekiks huvi hakata iseseisvalt või ka kollektiiviga koos, tervisespordiga tegelema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles