Kas kuumad Eesti mehed on jobud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Sester trenni tegemas
Sven Sester trenni tegemas Foto: Liis Treimann

23. detsembri õhtul ekraanile jõudnud erisaade «Kuumad Eesti mehed» uuris, kas meie mehed on jobud ja kui oluline on neile «ilus» olemine.

Ilu ja mehelikkuse teemadel võtsid sõna metroseksuaal Vaido Neigaus, ilukirurg Peep Pree, ajakirjanik Priit Pullerits, bravuuritar Anu Saagim, imagoloog Linnar Priimägi, suhtekorraldaja Reno Hekkonens, modellikütt Evelyn Mikomägi, poliitik Sven Sester, ärimees Andres Peets ja paljud teised.

Lisaks haarati käevangu maalähedane kirjamees Jüri Pino, kelle jaoks on mõiste «ilus mees» midagi üdini arusaamatut. Pino tiriti kodutalust partide-küülikute keskelt kaubamajja, kus kohmetu mees tutvus moodsatele meestele mõeldud imetabaste ilutoodetega. Tagasi taluhoovi saabus mees vapustusest keeletuna...
 

Intrigeeriv saade uuris ka juba mitmendat korda toimunud võrgutusseminari tagamaid, kus tagasihoidlikke eesti mehi õpetatakse naisi lantima.

Tutvuti seltskonnafotograafist noormehega, kes armastab õhtuti kodus rõivaid disainida ja ehteid valmistada - ikka iseendale!

Uuriti ka meesmodelle ja ideaalse mehe mõõte. Muuhulgas saime teada, kui kuum kaup on meie mees rahvusvahelisel turul.

Saate autor Katrin Pauts.
 

Mida arvad Sina, kas Eesti mehed on ilusad ja kuumad või lihtsalt jobud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles