Noored ratsutajad noppisid medaleid

, hobumaailm.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marlen Ojaste ja Calve.
Marlen Ojaste ja Calve. Foto: Merike Udrik-Õispuu

Pühapäeval peeti Tallinna Veskimetsa ratsakeskuses tänavused Eesti sisemeistrivõistlused lasteklassi ratsutamise takistussõidus ja viie parima hulka jõudis kolm Pärnumaa last, Marlen Ojaste hobusega Calve naasis kuldmedaliga.

Lasteklassi takistussõidu sisemeister selgitati kahevoorulise 110 cm kõrguste takistustega parkuuris. Teise vooru pääses vigadeta sooritusega kolm sportlast, kelle hulgas Vändra ratsaspordiklubi esindav Seljametsa tallis treeniv Ojaste. Hobusega Calve võistelnud Ojaste suutis vigu vältida ka otsustavas voorus ja läbis raja konkurentidest kiiremini, mis tagas võidu Lääne- ja Tartumaalt pärit konkurentide ees.

Pärnumaale tulid peale võidu auhinnalised neljas ja viies koht. Neljandana lõpetas sisemeistrivõistlused Karol-Kenneth Lootus hobusega Whisper D, viienda koha sõitis välja Kristiina Tammeleht hobusega Prelamee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles