Eesti õllevabrik hakkab müüma miniõlut (2)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis hakatakse müüma 0,25 liitrist õlut.
Eestis hakatakse müüma 0,25 liitrist õlut. Foto: A Le Coq

A. Le Coq toob müügile õlle nimega Nippel, mis on villitud 0,25-liitrisse keeratava korgiga pudelisse.

«Eesti turul näeme sellele pakendile suurt potentsiaali ja seni valitses selles tootekategoorias tühimik,» ütles A. Le Coqi juhi Tarmo Noop.

 Ettevõtte jaoks tähendas uue klaaspudeli formaadi turule toomine suuremahulist investeeringut, mille moodustas liinide ümberehitus. Nippel on villitud ainulaadsesse pudelisse, mille arenduse taga seisis ettevõte ise. Kokku investeeris joogitootja 142 000 eurot. 

Uue toote turule toomise ja ettevõtte tootekategooriate laienemisega tekkis ka vajadus tõhustada joogiettevõtte logistikakeskuse üldist tööd ning laopinna kasutust. Äsja pandi punkt A. Le Coqi logistikakeskuse ja komplekteerimisala moderniseerimisele, mis läks ettevõttele kokku maksma 332 500 eurot. Projekti eesmärgiks on kiirendada koormate komplekteerimist ja vähendada ooteaegu erinevate ladustamis- ning komplekteerimisetappide vahel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles