Uus pidu I'm NOT a Legend alustab 15. aprillil peaesineja Dennis Ferreriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Ferrer (USA)
Dennis Ferrer (USA) Foto: promo

I'm NOT a Legend sariüritus alustab Tallinnas 15. aprillil. Esimene pidu toimub F-Hoones ja Mustas BlackBox saalis. BlackBox saalis esinevad Dennis Ferrer (USA) ja Rulers of The Deep. F-Hoones mängivad haussmuusikat ainult vinüülidelt djd Seamus Haji (UK) ning Taran & Lomov (LAT).

Dennis Ferrer on USA päritolu dj ja produtsent, kes esimest korda Eestit külastab. Mitmekülgse ja andeka muusikuna alustas Ferrer juba 90ndate keskel tehnomuusika produtseerimisega Morphi nime all, lõi koos Kerri Chandleriga hausiplaadifirma Sfere ning 2006. aastal enda isikliku plaadifirma Objektivity, millest on tänaseks kasvanud välja bränd. Denis Ferreri looming on suur ja erinevaid žanre hõlmav. Tema teine album „Paranoia Aftermath“ ilmub käesoleva aasta teises pooles.

Seamus Haji tegi „Last Night A Dj Saved My Life“ tantsuversiooni 2004. aastal, pärast seda muutus tema nimi ülemaailmselt tuntuks. Lisaks omaloomingule on Seamus Haji remiksinud erinevaid popartiste nagu Rihanna, Roisin Murphy, Moby, Hurts, Calvin Harris jt. Ta juhib raadiosaadet ja plaadifirmat Big Love. 15. aprillil kõlab Seamus Haji poolt haussmuusika klassika vaid vinüülidelt.

Taran & Lomov  hoolitsevad Läti tantsumuusika skeene eest - veavad Amber Muse pidusid, teevad lugusid ja annavad neid välja oma plaadifirma alt. Max Lomov on ka www.danceradio.lv raadio üks juhtfiguure.

Rulers of The Deep aka Meelis Meri ja P.Julma looming oli Eesti elektroonilise muusika seas esimene, mis jõudis sellisel tasemel piiri tagant välja. ROTD veab Tallinn Express raadiosaadet Raadio 2-s ning igakuist samanimelist pidu.

Limiteeritud piletid saadaval Piletilevist hinnaga 10 ja 15 euri, kohapeal 18 euri.

Uksed: 23.00

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles