Savisaar esineb täna Moskvas Tallinna linnapeana (10)

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare loengut tutvustav reklaam Moskva Riikliku Ülikooli kodulehel.
Edgar Savisaare loengut tutvustav reklaam Moskva Riikliku Ülikooli kodulehel. Foto: Kuvatõmmis

Uurimise tõttu ametist kõrvaldatud Tallinna linnapea Edgar Savisaar peab täna Moskva Riikliku Ülikooli politoloogia teaduskonnale loengu teemal Tallinna probleemid ja väljakutsed.

Loengu kutsel on kirjas, et Edgar Savisaar – Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees – peab loengu 18. märtsil kell 14.45 (Moskva aja järgi) ning oodatud on kõik huvilised. Loengu pealkirjaks on «Tallinn 21. sajandi väljakutsete ja probleemide ees».

Savisaar ütles eile Moskvasse jõudes Postimehele, et peale loengu pidamise kohtub ta Moskva linnavalitsuse inimestega. Täpsustavale küsimusele, kellena ta Moskva linnavalitsuse inimestega kohtub, vastas peatatud volitustega Tallinna linnapea: «Edgar Savisaarena». «Ma ei ole ju linnapea,» selgitas ta.

Koos Keskerakonna esimehe Edgar Savisaarega Moskvasse sõitnud Tallinna Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva läks Venemaale visiidile ametlikult linnaosavanemana.

Maria Jufereva viibib 17. kuni 21. märtsini ametlikul visiidil Moskvas. Visiidi käigus on kavas kohtuda Moskva Riikliku Ülikooli juhatusega eesmärgiga sõlmida koostöölepe, teatas Lasnamäe linnaosavalitsus.

Edgar Savisaar on uurimise ajaks ametist kõrvaldatud. Talle on esitatud kahtlustus neljas altkäemaksu võtmise episoodis, suures ulatuses rahapesus ning Keskerakonnale suures ulatuses keelatud annetuse vastuvõtmises.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles